Sağlık Çalışanlarının Yemek Sorunu Konulu Yazı

Sağlık Çalışanlarının Yemek Sorunu Konulu Yazı

Kamuajans.com - Memur-Sen tarafından MSK.00.052/09.11/106 sayılı Sağlık Çalışanlarının Yemek Sorunu konulu 20 Nisan 2020 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Genel Başkan Ali Yalçın ve Genel Sekreter Semih Durmuş imzalı resmi yazıda ''Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili olarak, milletimizin esenliği için başta sağlık hizmetlerinden çalışanlar olmak üzere kamu görevlilerimiz virüse karşı canla başla, yoğun ve özverili bir mücadele vermektedirler.

Günde onlarca şüpheli hasta muayene eden, uykusuz günler geçiren, yoğun bakıma alınan vatandaşlarımızı iyileştirmek için hayatları pahasına görevlerini yapan ve virüs tehdidiyle her an karşı karşıya olan sağlık çalışanlarımız olası virüs bulaşma riskine binaen evlerine gitmeyip kamu kurum ve kuruluşlarının sosyal tesislerinde, otellerde vb. yerlerde kalmaktadırlar. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.