Sağlık Çalışanları Sınavsız Ünvan Değişikliği İstiyor

Sağlık Çalışanları Sınavsız Ünvan Değişikliği İstiyor

Kamuajans.com – Biz bir grup Sağlık personelleriyiz sınavsız ünvan değişikliği için Sağlık Bakanımızdan talebimiz bulunmaktadır. Biz sağlık personellerinin sesi olmanızı isteriz.

Sağlık Bakanlığı 03 Şubat 2020 tarihinde Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Duyurusu Yapmıştır.

Yapılan duyuruda 2000 kontenjan, Ünvan Değişikliği Sınavı için açıklanmıştır.

Ülkemizi ve Dünyayı etkisi altına alan Pandemi (Covid-19) salgını sebebiyle 19 Nisan 2020 tarihinde yapılması planlanan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Dünyayı etkisi altına alan Pandemi (Covid-19) salgını sürecinde, ünvan ve branş ayrımı gözetmeksizin SAĞLIK ORDUSU olarak görev yapan biz sağlık personelleri ruhsal ve fiziksel yorgunluklar ile birlikte ailelerimizi, çocuklarımızı ve sevdiklerimizi geride bırakarak ülkemiz için canla başla çalışmaktayız.

Kritik günlerden geçerken aynı zamanda da ilerleyen zaman diliminde tarihi ilan edilecek olan ünvan değişikliği sınavına hazırlanacak olan biz sağlık personelleri , salgının vermiş olduğu moral ve motivasyon bozukluğu ile birlikte gerek iş yoğunluğu, gerek endişe ve kaygı sebebi ile söz konusu sınavda ders çalışmaya konsantre olamayacağımız aşıkardır.

Sağlık Bakanlığınca yapılacak olan mevzuat değişikliği ile 1 (bir) defalığına mahsus olmak üzere, sınava başvuruda bulunmuş olan biz sağlık personellerin, mezuniyet alanlarına uygun kadrolara sınavsız ünvan değişikliği ile atamalarımızın yapılmasını, Sağlık Bakanımızdan istiyoruz.

Haber sitemiz olarak Ülkemizde de yaşanan bu zorlu günlerde moral ve motivasyonları bozulan sağlık çalışanlarının sesi olmak istemezmisiniz.


Sınavsız Ünvan Değişikliği Telegram Grubu Yöneticisi

Uğur TOPRAKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.