Sağlık Bakanlığı Rapor Bazlı Çalışacak Personel Arıyor

Sağlık Bakanlığı Rapor Bazlı Çalışacak Personel Arıyor

KamuAjans.Com-Sağlık Bakanlığı Rapor Bazlı Çalışacak Personel Arıyor.Sağlık Bakanlığı, rapor bazlı bireysel danışmanlık hizmeti alımı duyurusu yayınladı.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek araştırmada kısa raporlar hazırlayacak danışman personel alımı yapılacak.

Rapor bazlı bireysel danışman personel alımı için başvurular 22 Kasım - Aralık tarihleri arasında alınacak.Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi için maddi destek Dünya Bankasından sağlandı.

Bu projede danışman olarak görev almak isteyen adayların tıp doktoru olması, 7 yıllık deneyime sahip olması ve YDS'den en az 70 puan almış olması gerekiyor. Ayrıca son 5 yıl içinde bazı alanlarda bilimsel makale yazmış olması şartı aranıyor.

Bu detaylar aşağıdaki bağlantıdaki ilandan incelenebilir.Sağlık Bakanlığı rapor bazlı danışman personel alımı başvuruları 22 Kasım - 6 Aralık 2016 tarihleri arasında alınacak. Adayların belirtilen tarihler içinde başvuru mektubunu faks, e-posta, posta veya şahsen müracaat kanallarından herhangi biriyle Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğüne ulaştırmaları gerekiyor. Kaynak: Sağlık Bakanlığı rapor bazlı danışman personel alımı yapıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.