Sağlık Bakanı Akdağ'dan Personel Alımı Açıklaması

Sağlık Bakanı Akdağ'dan Personel Alımı Açıklaması

Kamuajans.com - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adana'da ki 'Gençlik Kürsüsü' programı kapsamında gençlerle bir araya geldi. Bakan Akdağ: "12 bin 500 sağlık personeli ataması 2 ay içerisinde yapılacak" dedi.

Kamuajans.com - Bakan Akdağ konuşmasının devamında, 2017 yılı için 16 bin 500 sağlık personeli atanacağını bunun 3 bin 900'ünü atadıklarını belirterek, geri kalan 12 bin 500 kişiyi de 2 ay içerisinde atayacaklarını açıkladı.


Atamalar 2 ay içerisinde olacak

Bazı sağlık meslek lisesinde okuyan öğrencilerin atama istemesi üzerine ise Bakan Akdağ, "Bu sene Maliye Bakanlığı'nda 16 bin 500 atama limiti alabildik. Bunun 3 bin 900'ünü atadık. Geri kalanını da atayacağız. Kalan 12 bin 500 kişiyi önümüzde ki 2 ay içerisinde atayacağız. Ortaöğretim mezunları da atayacağız ama sayı az. Neden az, çünkü üniversite mezunlarınında sayıları arttı. Bunları atadıktan sonra da Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan ben başka kadrolar alacağım inşallah" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.