Lisans Tamamlamada Bir Sorunu Daha Çözüldü

Lisans Tamamlamada Bir Sorunu Daha Çözüldü

KamuAjans.Com- Atatürk Üniversitesi Lisans Tamamlama Perfüzyon Bölümü için 17 aday kayıt yaptırmış olup, Üniversitesi tarafından 20 kişilik sınıf oluşturulacak sayı bulunmadığı gerekçesi ile müracaat sonrası yerleşen ve kayıtlarını yaptıran sağlık çalışanları lisans tamamlama hakkından mahrum bırakıldıklarına dikkat çekilerek mağduriyetin giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talep edilmişti.

YÖK konu ile ilgili yaptığımız başvuruya verdiği cevapta söz konusu durum ile ilgili üniversiteden bilgi istendiğini açıklamıştı.

Bugün itibari ile Üniversiteden aldığımız bilgiye göre YÖK’ün gerekli izni vermesi sonucunda Perfüzyon bölümünde lisans tamamlama eğitimleri başlatıldı. Çalışanlara hayırlı olsun.

Gelişmelerle ilgili olarak Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim (http://atauzem.atauni.edu.tr/) Sitesini Takip Edebilirsiniz...



Türk Sağlık Sen

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.