Göreve İade Edilen Memur Personellerin Listesi (Sağlık Personeli)

Göreve İade Edilen Memur Personellerin Listesi (Sağlık Personeli)

Kamuajans.com - FETÖ terör örgütü kapsamında yapılan ön çalışma neticesinde binlerce memur görevden alınmıştı. 672 sayılı KHK ile görevlerinden ihraç edilen memurlardan bazıları geri dönmeye başladı. Valiliklerde kurulan komisyonlarca ve bizzat bakanlığa yapılan itirazlar neticesinde kapsamlı bir incelemeye tutulan personellerden FETÖ terör örgütü ile doğrudan temasının olmadığı tespit edilen memurlardan bir kısmının geri dönmesi sağlandı.

Kamuajans.com - 672 sayılı KHK ile ihraç edilen Göreve İade Edilen Sağlık Personelinin Listesi yayınlandı. Aşağıda bulunan listede 14 Ekim 2016'da Göreve İade Edilen Sağlıkçıların Listesi ( TKHK) yer almaktadır. 81 ili kapsayan listede kimler var kimler yok bir bakalım... İşte A!dan Z'ye tüm illerin göreve iade edilen personelleri... 

   Sağlık Memurundan, Uzman Tabip'e, ebeden hemşireye, sağlık teknikerinden sosyal çalışmacıya, diş tabibinden biloğa, tabipten, asistana, teknikerden memura, tıbbi teknologdan hizmetliye, fizyoterapistten avukata, psikologdan eğitim görevlisine, başasistandan uzmana (tutg), eczacıdan bilgisayar işletmenine kadar bir çok meslekten ihraçlar olmuştu.





Perosnelsağlık.net

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.