Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu Düzenlendi

Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu Düzenlendi

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada Cerrahi Hemşireliği uygulamalarında büyük gelişmeler kaydedilmiştir. Düzenlemiş olduğumuz Cerrahi Hemşireliği sempozyumumuzda amacımız; topluma nitelikli sağlık hizmeti verebilmek için hemşirelerin bilimsel,teknolojik,ekonomik,sosyal,toplumsal değişikliklere,gelişmelere paralel olarak “Cerrahi Hemşireliğinde Bilgi Güncelleme” olduğu vurgulamaktır.

 Sempozyum Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa SerkaN Şenel,Hastane Başhekimi Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe’nin konusmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarından sonra, Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fatma Eti Aslan başkanlığında Cerrahide Ne Değişti temalı 1. Oturum başladı.

1.Oturumda Prof.Dr.Fatma Eti Aslan “Esas Hızlandırılmış İyileşme Protokolü”, Dr.Fadime Çınar “Ameliyat Öncesi” Uz.Hemşire Betül İlbey Koç “Ameliyat Sırası ve Sonrası” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

2. Oturumda Oturum Başkanı Dr.Züleyha Şimşek “Cerrahi Hmeşireliği Uygulamaları” Hemşire Muhsine Es “Hasta Güvenliğinde Cemşiresinin Rolü” Hemşire Sevcan Yeşildağer “Cerrahi Kliniklerde Kanıta Dayalı Hemşirelik Uygulamaları” konulu sunumlarının ardından sempozyum tamamlandı.

Sempozyuma katılan tüm katılımcılara plaket ve çiçek takdim edilmesinin ardından katılımcılar,düzenledikleri bu sempozyumdan dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.