Başhekimden Servis Sorumlu Hemşirelerine Değerlendirme Toplantısı

Başhekimden Servis Sorumlu Hemşirelerine Değerlendirme Toplantısı

Kamuajans.com - Darıca Farabi Devlet Hastanesine atanan Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ hastane içi değerlendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Kamuajans.com - Hastane doktorları ile yapılan değerlendirmelerden sonra Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olan tüm servis sorumluları ile de genel bir tanışma-istişare toplantısı yapıldı.

Yaklaşık olarak üç saat süren toplantıda tüm servis sorumluları dinlenerek daha kaliteli ve daha sağlıklı bir hizmet verebilmek amacıyla yapılması gerekenler hakkında fikir alış-verişinde bulunuldu.

Başhekim Güneş bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.

Toplantı sonrası servis sorumluları Başhekim Güneş’e yeni görevinde başarılar dileyerek böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkürlerini dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.