Bakan Akdağ'dan 12500 Personel Alımı Açıklaması

Bakan Akdağ'dan 12500 Personel Alımı Açıklaması

KamuAjans.Com-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde 12500 kişinin vizelerini aldık, yerlerini belirliyoruz, atamalarını yapacağız. Güvenlik soruşturmaları sebebiyle de işe başlamalar gecikiyor FETÖ soruşturmaları sebebiyle. Elimizi çabuk tutmaya gayret ediyoruz dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ İstanbul'da düzenlenen 'İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. 2017 yılı içinde 3'üncüsü düzenlenen toplantıda Fatih ve Beyoğlu ilçelerinde bulunan kamu hastanelerinin durumu değerlendirildi.

Bakan Akdağ toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı.

İstanbul'da sağlık alanında yapılan çalışmaları anlatan Akdağ, il genelinde yaşanan doktor ve sağlık personeli eksikliğine yönelik önemli bir adım atacaklarını açıkladı.

Bakan Akdağ şöyle konuştu;

"12500 kişinin atamasını yapacağız. Yeni mezun olacak arkadaşlar, bunu bekletin, atamaları öyle yapın diyorlar. Biz ne bekletiyoruz ne de çok hızlı yapıyoruz ki onlar yetişemesinler, normal seyrinde gidiyor.

Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde 12500 kişinin vizelerini aldık, yerlerini belirliyoruz, atamalarını yapacağız. Güvenlik soruşturmaları sebebiyle de işe başlamalar gecikiyor FETÖ soruşturmaları sebebiyle. Elimizi çabuk tutmaya gayret ediyoruz."



Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.