2 Eylül’de Tüm Türkiye’de Alanlarda Olacağız

2 Eylül’de Tüm Türkiye’de Alanlarda Olacağız

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada 2 Eylül'de alanlarda olacaklarının haberini verdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Döner Sermaye ile ilgili olarak sağlık çalışanlarının sorunları ve haklı talepleri vakit kaybetmeden dikkate alınmalı, somut adımlar atılmalıdır. Ana sorunları çözmek yerine sistemin kıyısına, köşesine rötuş yaparak meseleler halledilemez.

Kısacası Döner sermayede sağlık çalışanları adına olumlu bir gelişme yoktur. Beklentimiz tüm çalışanların sorunlarını çözecek, taleplerini karşılayacak bir düzenlemedir. Bakanlık bunu gerçekleştirerek çalışanlara bir müjde vermelidir.

Pandemi ile kahramanca mücadele veren sağlık çalışanlarımızın motivasyonunu düşürecek, çalışanlar arasında başka sorunlar oluşturacak uygulamalardan kaçınılmalıdır. Ana sorun bellidir. Bunun çözümü için adım atmak yerine pansuman dokunuşlar ile sorunlar çözüme kavuşamayacaktır.

Beklentimiz adaletli bir döner sermaye sistemi ile birlikte maaşlarda iyileştirme başta olmak üzere sağlık çalışanlarının haklı talepleri için 2 Eylül’de tüm Türkiye’de alanlarda olacağız.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.