Cumhurbaşkanı'ndan Çok Kritik Atama

Cumhurbaşkanı'ndan Çok Kritik Atama

KamuAjans.Com-Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan kritik atamalarda ipleri eline aldı

 15 temmuzda darbe girişimine kalkan ve siyasi iradeyi yıkmaya çalışan fetullahçı terör örgütü devletin her kurumunu sızdığı görüldü.

Ülkemizin göz bebeği kurumlardan olan İller Bankası Genel Müdürlüğü gibi kritik kurumlara bizzat Sayın Cumhurbaşkanın emriyle güvenilir atamalar yapıldı.

İller Bankası Genel Müdürlüğüne Yusuf BÜYÜK getirildi . Bu atama bizzat Sayın Cumhurbaşkanının tenzipleriyle gerçekleştirildi .

YUSUF BÜYÜK KİMDİR

10 Haziran 1968’de Rize’de doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesini bitiren Büyük, yüksek lisansını Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde işletme alanında tamamladı.

Bir süre özel sektörde mühendis olarak çalıştı. Rize Belediyesinde Kontrol mühendisliği yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ A.Ş Genel Müdürlüğünde Teknik müdür, Ankara Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi PORTAŞ A.Ş Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

15 Ocak 2013’de İller Bankası A.Ş’ de Daire Başkanı olarak göreve başladı. 08 Şubat 2013’de İller Bankası A.Ş’ de Genel Müdür Yardımcılığına atanan Büyük, 28.07.2016 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğüne atandı.

Bir çok sivil toplum kuruluşunun kurulmasında ve yönetiminde görev yapan Büyük, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.