Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu Kurulacak

Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu Kurulacak

Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulunun Teşkiline İlişkin Karar (Karar Sayısı: 709) 6 Şubat 2019 Tarihli ve 30678 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlandı.

Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulunun teşkiline ilişkin ekli Kararın yürürlüğe konulmasına 2960 sayılı Boğaziçi Kanununun ek 1'inci maddesi gereğince karar verilmiştir.

Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu; Cumhurbaşkanının veya katılamadığında Cumhurbaşkanı Yardımcısının başkanlığında; Çevre ve Şehircilik Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı, İçişleri Bakanı, Kültür ve Turizm Bakanı, Milli Savunma Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanından oluşur. Bakanların katılamadığı toplantılara ilgili bakan tarafından görevlendirilecek bir bakan yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının katılamadığı toplantılara ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri katılır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.