31 Ağustos 2017 Tarihli Atama Kararları

31 Ağustos 2017 Tarihli Atama Kararları

Kamuajans.com - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığına Ait Atama Kararları 31 Ağustos 2017 Tarihli ve 30170 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mustafa Aynacı ve Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Özcan atandı.

<br />

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ömer Sami Yapıcı, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Murat Tokat getirildi.

<br />

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Dr. Hurşit Ziya Taşkent'in ataması yapılırken, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Ahmet Özkan Buyruk, Ferit Taş, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ve Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca'nın atanmaları uygun görüldü.

<br />

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirilirken, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdür Yardımcılığına, Meteoroloji 4. Bölge Müdürü (Antalya) Erol Aydın'ın ataması gerçekleştirildi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğüne ise Davut Öztürk atandı.<br />

<br />

<a href="http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/08/20170831-19.pdf"><strong>Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Maliye ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.