26 Ocak 2018 Tarihli Atama Kararları

26 Ocak 2018 Tarihli Atama Kararları

Kamuajans.Com – 26 Ocak 2018 Tarihli Atama Kararları: Enerji ve Tabi Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Kazım Eroğlu atandı.

Bakanlığın Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Hüseyin Erdoğan, Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Muhammed Talha Pamukçu getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Yücel Akgül ise başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Maliye Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mücahit Civriz'in ataması yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2018/6

1. Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek göstergeli Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Kazım EROĞLU'nun atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ve 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yürütür.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2018/7

1. Türkiye Kömür işletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Hasan Hüseyin ERDOĞAN'ın atanması, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Kararı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı yürütür.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2018/8

1. Açık bulunan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Muhammed Talha PAMUKÇU'nun atanması, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ve 8 inci maddeleri ile 2477 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Kararı Eneıji ve Tabii Kaynaklar Bakam yürütür.

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2018/52

1. Bakanlık Müşaviri Yücel AKGÜL'ün , başka bir göreve atanmak Üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Karan Kültür ve Turizm Bakanı yürütür.

Maliye Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2018/9

1. Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve 4- 3600 ek göstergeli Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcılığına Mücahit CİVRİZ'in atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B ve 74 üncü maddeleri ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Karan Maliye Bakam yürütür.

Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.