16 Ekim 2018 Tarihli Atama Kararı

16 Ekim 2018 Tarihli Atama Kararı

Finans Ofisi Başkanlığına, Prof. Dr. Göksel AŞAN’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/197) 16 Ekim 2018 Tarihli ve 30567 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlandı.

kamuajans.com - Finans Ofisi Başkanlığına, 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Prof. Dr. Göksel Aşan atanmıştır. 

Bir dönem Bilgi Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi'nde görev yapan İktisat alanında uzman olan Prof. Dr. Göksel Aşan, şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Göksel AŞAN kimdir?

24 Temmuz 1966 yılında hayata gözlerini açan Göksel Aşan, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 

1991 yılında, doktorasını ise 1998 yılında aynı bölümde tamamlayan Dr. Göksel Aşan, doçentliğini İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nden 2008 yılında almıştır.

Pek çok üniversitede akademisyen olarak çalışma yürüten Aşan, halen bazı üniversitelerde eğitim vermeye devam ediyor. Bir dönem Bilgi Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi'nde görev yaptı. İktisat alanında uzman olan Prof. Dr. Göksel Aşan, şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde görev yapmaya devam etmektedir.

Evli olan ve İngilizce bilen Aşan bazı haber sitelerinde yazarlık da yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.