10 Nisan 2018 Tarihli Atama Kararları

10 Nisan 2018 Tarihli Atama Kararları

Kamuajans.com - Başbakan Yardımcılığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı'na Ait Atama Kararları 10 Nisan 2018 Tarihli ve 30387 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlandı.

Kamuajans.com - 2018/210 Karar Sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici, Kars İl Müftüsü Mehmet Genç, Bingöl İl Müftüsü Mecit Can, Düzce İl Müftüsü Selami Emen, Tokat İl Müftüsü Ahmt Erdem, Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmaları 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

<br />

Ayrıca 2018/216 Karar Sayılı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın kararında Türkiye Elektrik Tcaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ferüdun Alak, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

<br />

2018/223 Karar Sayılı Milli Savunma Bakanlığı'nın kararında Müsteşar Ali Fidan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">Kamuajans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.