Sözleşmeli Mütercim-Tercüman Alınacak

Sözleşmeli Mütercim-Tercüman Alınacak

Kamuajans.com - Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere, İngilizce bilen 1 adet mütercinbtercüman unvanlı sözleşmeli personel alınacaktır.

Kamuajans.com - 27 Mart 2017 tarihinde saat 10.00'da yapılacak yazılı sınav Gelir Politikaları Genel Müdürlüğünün hizmet binasında yapılacaktır. Sözlü sınav tarihi ve yer bilgileri daha sonra www.gep.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

<br />

İngilizce MütercimTercümanlık, İngilizce Çeviribilim, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi bölümlerinden mezun olan, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az (B) düzeyinde (sınav tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış, son 5 yıl içerisinde alınan) veya Test of English as a Fcreign Language (TOEFL-IÖT) sınavından en az 96 puan düzeyinde (sınav tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış, son 2 y11 içinde a11nan)yabana dil belgesi bulunmayan, 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden 70 ve üzerinde puan alan adaylar sınava başvurabilecektir.

<br />

Yazılı Sınav: Vergi (OECD,AÖvc diğer uluslararası kuruluşların vergi metinleri), ekonomi ve maliye alanında hukuki ve mesleki terminolojiye yönelik olarak mesleki yabancı dil bilgisini ölçer nitelikte olacaktır.

<br />

Sözlü Sınav: Vergi, ekonomi ve maliye alanında hukuki ve mesleki yabancı dil bilgisini vo uygulamayı Ölçer nitelikte olacaktır.

<br />

<a href="http://www.gep.gov.tr/Pro/Dyn.aspx?prmts=46"><strong>İLAN DETAYI İÇİN</strong></a> <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.