AK Parti'nin Referandum Şarkısı / AKP Referandum Müziği

AK Parti'nin Referandum Şarkısı / AKP Referandum Müziği

KamuAjans.Com-Akparti'nin başkanlık sistemi referandum müziği belli oldu.Son yıllarda akparti'nin müziklerinde imzası olan Uğur Işılak referandumda EVETi temsil eden müziği hazırladı.Söz ve müziği Uğur Işılak'a ait olan müzik referandum öncesi tüm meydanlarda halkın beğenisine sunulacak.

AK Parti'nin referandum kampanyasında kullanacağı söz ve müziği Uğur Işılak'a ait olan 'Evet Diyoruz' şarkısı ilk kez duyuruldu. Ankara arenada halk ile bir araya gelen başbakan ve partililer AK Parti'nin halk oylaması kampanya tanıtım toplantısı yapıldı. Program kapsamında AK Parti'nin referandum kampanyasında kullanacağı söz ve müziği Uğur Işılak'a ait olan 'Evet Diyoruz' şarkısı ilk kez duyuruldu.

Daha önce dombra şarkısı ile çok ses getiren AKP her seçim sürecinde halkın beğenisini toplayan müzik ve slogan seçimleriyle aslında seçimlere 1-0 önde başlıyor diyebiliriz. AKP'nin daha önceki seçimlerde reklamını iyi yapmasının arkasında 15 Temmuz hain darbe planında yaşamını yitiren Erol Olçok bulunuyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşım dediği Erol Olçok yaratıcı fikirleriyle seçim zamanlarında hazırladığı slogan ve müziklerle halkın zihninde yer edinmişti. Erol Olçok'tan sonrada devam eden Akparti'nin slogan başarısında şimdilerde söz ve müziği ile katkıda bulunan Uğur ışılak'ın etkiside azımsanmayacak kadar büyük olduğu biliniyor.

Başkanlık sistemini gündeme getirerek oyunu aynı zamanda EVET olarak  belli eden AKP'nin yapılan referandum müziğide EVET yönünde oldu. Ankara arenada halkın beğenisine sunulan şarkı halktan olumlu etki gördü.





HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.