2019 Yılı Ticaret Bakanlığı Mazeret Tayin Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2019 Yılı Ticaret Bakanlığı Mazeret Tayin Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Ticaret Bakanlığında çalışan 2 bin 500 memur aylardır eş durumu tayinlerinin açıklanmasını bekliyor. 2500 memur, eş durumu tayin sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyor.

Gümrük personeli için Mart ayında mazeret tayini talepleri toplanmıştı. O gün bugündür mazeret tayini sonuçlarından hiç bir ses yok.

Yönetmeliğin 23. maddesinde şu hüküm yer almaktadır:

Duyuru ve başvuru şekilleri

MADDE 23 – (1) Bölge müdürlükleri, o yılın yer değiştirme döneminde kendi birimlerinden başka birimlere ataması yapılacak personel sayısını da dikkate almak suretiyle personel planlaması yaparak tespit edecekleri unvan bazında sayısal personel ihtiyaç/fazla listelerini her yılın en geç Ocak ayının yirmisine kadar Başkanlığa bildirirler.

(2) Bu Yönetmeliğin Ek-4’ünde yer alan Yer Değiştirme Suretiyle Atanma İstek Formunun doldurulmasıyönünde her yılın en geç Şubat ayı sonuna kadar Başkanlıkça bölge müdürlüklerine duyuru yapılır. Atama yapılacak yerlerin sayısal kontenjanı ve 8 inci maddenin ikinci fıkrası kapsamında çalışma süresini doldurmadan yer değiştirmeye tabi tutulacak personele ilişkin hususlar ile bu formların elektronik ortamda istenmesi durumunda, paylaşıma açılacak bilgisayar programının kullanım yetkileri ve veri giriş usulleri bu duyuruda belirtilir. Ayrıca, hizmet puanlarının ilgili personelce görülebileceği güvenli bir elektronik paylaşım ortamı oluşturulur.

(3) Bu duyuru üzerine, 8 inci maddenin ikinci fıkrası kapsamında çalışma süresini doldurmadan yer değiştirmeye tabi tutulacak personel ve çalışma süresini tamamlayarak yer değiştirmeye tabi tutulacak personel ile mazeretlerine binaen tercihte bulunacak personel, Ek-4 formu doldurarak, varsa mazeret belgeleriyle birlikte her yılın en geç Mart ayı sonuna kadar bağlı bulundukları bölge müdürlükleri kanalıyla Başkanlığa gönderirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.