2019 Yılı AÖF 3 Ders Sınavı Hangi Tarihte Yapılacak?

2019 Yılı AÖF 3 Ders Sınavı Hangi Tarihte Yapılacak?

Kamuajans.com - AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı sonuçlarının ardından öğrenciler mezun olabilmek için kalan dersleri için de sınava girecekler. Tek ders sınavı olarak uygulanan sınavlar alınan karar ile üç ders sınavına çevrilmişti. AÖF öğrencileri 20 Temmuz 2019'da üç ders sınavına girebilecekler. Anadolu Üniversite rektörü tarafından açıklanan yeni sistemde AÖF öğrencilerinin dönem uzatmamaları adına yıl sonu girilecek tek ders sınavının üç derse çıkarıldığını açıklamıştı.

Kamuajans.com - AÖF 3 ders sınavı 20 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden mezun olup olamayacaklarını veya bir üst sınıfa geçip geçemeyeceklerini merak eden öğrenciler umudunu, AÖF üç ders sınavına bağladı.<br />

<br />

Açık Öğretim Fakültesi, 20 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak AÖF 3 ders sınav sonuçlarını büyük ihtimal 10 gün sonra "öğrenci otomasyon" sayfasında açıklayacak. Sınav sonuçlarına https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilecek.<br />

<br />

<strong ><a href="https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" target="_blank" ><strong>AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ<br />

</strong></a></strong><br />

Üç ders sınavı, 20 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.