DSİ 100 Makine Mühendisi Ataması Bekleniyor

DSİ 100 Makine Mühendisi Ataması Bekleniyor

Kamuajans.Com – KPSS'de şampiyon bölüm olarak adlandırılan makine mühendisleri Devlet Su İşleri'nden kendi branşları için 100 kişilik kontenjan ayrılması için taleplerini dile getiriyor.

Geçen yıl Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 435 kişilik mühendis alımı yapmıştı. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü memur alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ancak ilanlar Maliye Bakanlığının onayı dahilinde yayımlanmaktadır.

Bu yılda personel alımı yapması beklenen Devlet Su İşleri'nden makine mühendisleri kendi branşları için 100 kişilik kontenjan ayrılmasını talep ediyor. Geçen yıl farklı branşlara toplamda 435 personel alımı yapan DSİ makine mühendisliğine sadece 34 kişilik alım yapılmıştı.

DSİ'den talepte bulunan makine mühendislerinin taleplerinden bazıları;

Dsi100MakineMühendisAtaması daha nitelikli çalışan için, liyakata önem veren dsi den atama bekliyoruz

Sizden başka kim daha iyi anlayabilir bizi meslektaşlarınız yardım bekliyor gerek özel sektörden gerek kamudan yana sıkıntılarımız var.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.