Atama Bekleyen Emlak Yönetimi Mezunları Bu Akşam Twitterda Türkiye Gündemi Olmayı Hedeliyor

Atama Bekleyen Emlak Yönetimi Mezunları Bu Akşam Twitterda Türkiye Gündemi Olmayı Hedeliyor

Kamuajans.com – Emlak ve Emlak Yönetimi önlisans programı mezunları olarak kararlılıkla devam ettirdiğimiz, sadece ihtisas alanımıza giren kadrolarla ilgili istihdam mücadelemizde sizler ile defalarca iletişime geçmek suretiyle sesimizi duyururken bölümümüzü tanıtmış olmaktan çok mutluyuz. Mesleğin ve karşılaştığı zorlukların çözümünde oynadığınız etkin rolün farkındayız. Meslek çalışanlarının toplu sözleşme masasında temsili noktasında gösterdiğiniz ilgi takdire şayandır .

BU AKŞAM SAAT 21:00'DA EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ MEZUNLARI OLARAK HAKLI İSTİHDAM TALEPLERİMİZ İÇİN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ TWİTTER ETKİNLİĞİMİZ İLE TÜRKİYE GÜNDEMİ OLACAĞIZ. ETKİNLİĞİMİZE TÜM ATANAN ARKADAŞLARIMIZDA DAHİL HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ. HAGTAGİMİZİ 21.00'DA PAYLAŞACAĞIZ.

HABERİNİZİ OKUYAN HERKESTEN DESTEK İSTİYORUZ.

Atama mücadelelesi veren biz Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları olarak istihdama hitaben yaptığınız açıklamalarda tüm ilgimizi toplu sözleşme masasına yöneltmiştir. Daha önceleri de vurguladığımız gibi milli emlak , yerel yönetimler, il özel idare, belediyelerin emlak istimlak servisleri ve tapu daireleri başta olmak üzere ilgi alanımıza giren bir çok kurumun personel oluşumunda yer almak için büyük gayret göstermekteyiz. Özellikle Tapu tarafından tercih edilmek ve bu güç çalışma koşullarında her zorluğu göze alarak bizden öncekiler gibi ait olduğumuz kurumlara hizmet vermek istiyoruz. Milli emlak, yerel yönetimler ve tapu kadastroda hizmet vermek üzere tüm teknik konulara vakıf mesleğin gerektirdiği yeterliliklere sahibiz. Önümüzdeki süreçte önceki toplu sözleşme masasındaki personel istihdamının kazanılması adına yeni adına tüm isteğimizi ortaya koymuş bulunuyoruz. Meselenin izahı noktasında sizlere bu açıklamayı yaparak tarafınızdan desteklerinizi esirgememenizi istirham ediyoruz. Geçen seferki toplu sözleşmede elimizde sadece tapu ve kadastro genel müdürlüğü vardı. Bakanlığımıza bağlanan Milli emlak ve yerel yönetimler genel müdürlüğününde katılması ile isthdam talep ediyoruz.

Tüm teorik bilgi dağarcığımızın kurum içinde çalışmakta elverişli olduğunu, mezunlarımızın büyük çoğunluğunun ilk stajlarını belediyelerde, milli emlak müdürlüklerinde, tapu dairelerinde tamamladığı olgusunu kurumların aidiyet noktasında değerlendirmenizi isteriz . 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.