15 Bin'i Aşkın Emlak Ve Emlak Yönetimi Mezunlarından KPDK 'Ya Çağrı

15 Bin'i Aşkın Emlak Ve Emlak Yönetimi Mezunlarından KPDK 'Ya Çağrı

Kamuajans.com – Emlak ve Emlak Yönetimi önlisans mezunu meslek elemanları olarak uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar üzerine çevre ve şehircilik bakanlığınca kabul edilmiş ve mesleğimizin kuruma kazandıracağı değerleri ve fırsatları kurumumuza anlatma fırsatı bulmuştuk.

Kamu kurumlarındaki nitelikli personel ihtiyacına tam karşılık verebilecek seviyede eğitim almış bulunmaktayız.Kamunun, çeşitli nedenlerle olumlu manada değerlendirememiş olduğu bir programdan mezunuz. Çevre ve şehircilik bakanlığı bünyesinde devletin en eski ve en müstakil kurumlarından olan tapu ve kadastro, milli emlak ve yerel yönetimler genel müdürlüğünde '' 3301 emlak ve emlak yönetimi '' niitelik kodu ile en az 2000 kadro veya sözleşmeli personel istihdamları vermesinden mutluluk duyacağız. Kendi mesleğimizi icra edebilmenin sevinciyle vatanımıza hizmet etmek istiyoruz. Nitekim sözleşmeli yahut kadrolu her istihdamı 15.000 mezunumuz ile sevinçle karşılayacağız. Kamudaki kadrolu personel problemlerinin maliyet vs. gibi nedenlerle ötelenmesi bu nedenle sözleşmeli alıma yönlendirilmesi 15.000'e yakın emlak ve emlak yönetimi mezunu için bir farklılık teşkil etmiyor. Açılacak yeni kadrolarda '3301 emlak ve emlak yönetimi' bölümünün avantajları dikkate alınarak tercih edilebilmesini talep ediyoruz .

Devletimizin bu önemli kurumlarında çalışma fırsatını bize sunacağınızı temenni ederek bu durumdan duyacağımız memnuniyeti bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunları 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.