Yıllık İzin Yasağı Sadece Orası İçin Kalkacak

Yıllık İzin Yasağı Sadece Orası İçin Kalkacak

KamuAjans.Com-Yaşanan 15 temmuz darbe girişimi sonrası alınan karar ile yıllık izinleri iptal edilen memurların gündeminde yıllık izinlerin ne zaman kalkacağı düşünülürken. Ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.Memurların ikinci emre kadar kalkan izinlerini sadece Hac farizası için kalkacağına dikkat çekildi.

 Yıllık izinleri devlet tarafından durdurulan memurların izinleri hakkında ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Memurlara sadece dini vecibelerini yerine getirebilmeleri için hac görevini yerine getirmek isteyen memurlara izin verileceği duyuruldu.Hacca gitmek isteyen memurun  adli soruşturma/kovuşturma işlemi başlatılan veya görevden uzaklaştırılan personel olmamasıda gerektiği açıklandı.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kamu çalışanlarının izinleri iptal edilmiş, izindeki çalışanlar da görev yerlerine geri çağılrılmıştı.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.