YHS Kaldırılsın GİH Olsun

YHS Kaldırılsın GİH Olsun

Kamuajans.com - Yardımcı Hizmetler Sınıfından bir heyet; Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'u ziyaret etmiş ve sorunlarını dile getirmişlerdi.

Kamuajans.com - Birçokları lojmanlardan, servislerden faydalanamayan, maaşları düşük olan Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanlar; Genel İdari Hizmetler sınıfına geçmek istiyorlar.  

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da, Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanlar için konfederasyon olarak ülke genelinde bir dilekçe kampanyası başlatılacağını da ifade etmiş, “Sizlerin sesini duyurabilmek adına, Türkiye Kamu-Sen olarak, ülkemiz genelinde Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapanların, GİH sınıfına alınmaları için tüm hizmet kollarında dilekçe kampanyası başlatacağız. Bu kampanyamız sonucunda umuyoruz ki, siyasi irade de bu sese kulak verecek ve gereğini yapacaktır. Bu fiili durumu, olması gereken noktaya getirmek bir hakkaniyet gereğidir” demişti.

Ardından Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na YHS'ndaki personelin sorunları konulu GMT.430.00/111 sayılı 16 Ocak 2018 tarihli resmi yazı gönderilmişti.

Bunun akabinde YHS'liler twitter'da #YHSninGözüTBMMdeÇözümREİSte hashtagı oluşturup sorunlarını ve isteklerini dile getirmişlerdi. Hashtagda yer alan tweetler şöyleydi:

ramazan akın‏ @ramazan96507337 9 Oca

Daha fazla

#YHSninGözüTBMMdeÇözümREİSte yhs artık kalksın gih. olma zamanı geldi geçiyor

0 yanıt3 retweet4 beğenme

Yanıtla

Retweetle

 3

Beğen

 4

Direkt mesaj

NURİ ÇAKMAK‏ @NURAKMA32162368 9 Oca

Daha fazla

#YHSninGoezueTBMMdeCoezuemREİSte reise güveniyoruz bukadar eli boş çevirmez bu kadar umudu tüketmez Allahın izniyle.

0 yanıt2 retweet1 beğenme

Yanıtla

Retweetle

 2

Beğen

 1

Direkt mesaj

Necmettin kader‏ @NecmettinKader 8 Oca

Daha fazla

#YHSninGözüTBMMdeÇözümREİSte yhs nin çözümü reiste

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.