Yalçın’dan Bakan Bozdağ’a Ziyaret

Yalçın’dan Bakan Bozdağ’a Ziyaret

Kamuajans.com - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı makamında ziyaret ederek, “Yargı mensuplarına ilave zam” konusunun Adalet Bakanlığı’nda görevli kamu personelinin üzerinde oluşturduğu olumsuzluğun giderilmesine yönelik talep ve beklentilerini aktardı.

Kamuajans.com - Bakanlıkta gerçekleşen ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir süre ikili olarak görüştü. Görüşmede Yalçın, “Yargı mensuplarına ilave zam” konusunun Adalet Bakanlığı’nda görevli kamu personelinin üzerinde oluşturduğu olumsuzluğun giderilmesine yönelik talep ve beklentilerini aktararak, çözümü için Bozdağ’dan destek beklediklerini belirtti.

Adalet Bakanlığı’nda görevli kamu görevlilerinin sorunlarını ve Büro Memur-Sen’in konu hakkında görüş ve önerilerini Bakan Bozdağ’a aktaran Yalçın, “Zabıt katibinden mübaşire, kaloriferciden hizmetliye, şoförden emanet memuruna, infaz korumadan veznedara, şeften icra memuruna, tüm çalışanlar, iş yükünden nasibini alırken, pozitif ayrımın dışında kaldıklarını düşünerek mutsuz oluyor ve en kısa sürede kamuoyuna yansıyan bilgiler konusunda sağlıklı bilgilendirme bekliyor” diye konuştu.

Yalçın, “112 Bin çalışanın olduğu Adalet Bakanlığı’nda mesai mefhumunu önemsemeksizin çalışan kamu görevlilerinin kendilerini kenarda hissetmemeleri için gereken yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bakan Bozdağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen'in değerlendirmelerini önemli bulduklarını kaydetti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.