Yalçın'dan Yetkide İstikrar Vurgusu

Yalçın'dan Yetkide İstikrar Vurgusu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, eğitim gündemi ve çalışma hayatına ilişkin önemli başlıklara değindi ve yetkide istikrar vurgusu yaptı, üye çalışmalarında hassasiyet beklediğini ifade etti.

Ağustos ayında yapılacak olan 5. Dönem Toplu Sözleşme’ye değinen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme masasında daha güçlü bir Memur-Sen için yetkinin sağlamlaştırılması, üye sayısının arttırılması gerektiğini söyledi.

Ek gösterge, sözleşmeli istihdamın yarattığı sorunların çözülmesinin gerektiğini ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “gelir vergisi ve vergi matrahının yeniden düzenlenmesi, yardımcı hizmetler kadrosunun GİH’e aktarılması gibi önümüzde çözülmesi gereken sorunlarımız var. Ancak hiç ümitsiz olmayın. Dün tartıştığımız birçok sorunu örgütlü gücümüzle çözdük ve kazanım hanemize yazdık. Stres konusu olan konular gayretlerimizle bitti. Örgütlü gücümüzü büyütmeye devam etmeliyiz. Örgütlülüğümüzü büyütür, üye sayımızı arttırırsak toplu sözleşme masasında o kadar güçlü oluruz. Yan yana durursak çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok.” şeklinde konuştu.

Hiç bir sorun kalıcı olmadığını belirten Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Her sorunun çözülme süresi farklılık gösterir sadece. 260 kazanımın altına imza atmış bir teşkilat olarak istiyoruz ki yaşanmış, test edilmiş ve sorun olduğu konusunda tarihe kayıt düşülmüş konuları tekrar yaşamayalım. Yeni sorun alanları oluşmasın.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.