O Siteye Giren Memurlar Takibe Alındı

O Siteye Giren Memurlar Takibe Alındı

KamuAjans.Com-Fetullahçı terör örgütünü çökertme operasyonları devam ediyor.Bilindiği üzere kamuda binlerce memur görevden uzaklaştırılmıştı.Örgüt bağlantıları tespit edilen memurların tespitinde titizlik ile çalışan hükümet bu konuda izlediği yollar arasında örgütün yayın organlarının takibe aldı.Örgütün yayın organlarıyla gizli şifreler yayınlandığını farkeden yetkililer yol haritasını belirledi.

 Fetullahçı terör örgütüne üye memurların kamudan uzaklaştırılmasına devam ediliyor.Akıllara gelen en önemli sorulardan biri bu memurların tespitinin nasıl yapıldığı yönündeydi.Örgüte bağlı televizyon kanalları sendikalar dernekler ve internet sitelerini incelemeye alan hükümet son aylarda giriş çıkışları ve bilgileri incelemeye aldı.

Fetullahçı terör örgütünün aktifhaber sitesinden memurlara şifreli bilgiler gönderdiğini çözen yetkililer bu internet sitesine giriş çıkışları incelemeye aldı.Bir yıl içerisinde 25 giriş yapıldığı öğrenilen sitede incelemeler devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.