Memurların ve Emeklilerin Feryadına Kulak Verilsin 1 Puan Telafi Zammı Ödensin

Memurların ve Emeklilerin Feryadına Kulak Verilsin 1 Puan Telafi Zammı Ödensin

Kamuajans.com - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmelerinde enflasyon farkı ortaya çıkması durumunda 1 puan telafi zammı ödenmesi gerektiğini, memurların ve emeklilerin feryadına kulak verilmesi gerektiğini vurguladı.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ''Türkiye Kamu-Sen olarak ayrıca maaşlardaki reel erimenin önlenmesi ve dönem içinde ortaya çıkan zararların karşılanması amacıyla dönem içinde enflasyon farkı oluşması halinde ortaya çıkan enflasyon farkının 1 puan artırımlı ödenmesini talep ediyoruz.'' dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ''Konfederasyon olarak gerçekleştirilecek toplu sözleşme görüşmelerinin kamu görevlilerine ve emeklilere hayırlar getirmesini dilerken, yetkili sendikaları ve konfederasyonu hiç olmazsa bu yıl, memurların sesine kulak vermeye ve hükümetle gerçek anlamda pazarlık yapmaya davet ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.