Masayı Soğutmamak Lazım

Masayı Soğutmamak Lazım

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabı üzerinden hükümetin yeni zam teklifini değerlendirdi.

Kamuajans.com - Koncuk açıklamasında Toplu Sözleşmede basın üzerinden haberleşme yeni bir yöntemdir.Bu yöntemi ilk defa görüyoruz.Doğru bir yöntem olup olmadığı tartışılır.'' dedi.

<br />

Koncuk, açıklamasının devamında ''rakamsal oranların şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıklanması doğrudur, ancak bütün bunlar yüz yüze de yapılabilir. Masayı soğutmamak lazım. Sn. Bakan son teklifimiz dese de, toplu pazarlık masası son dakikaya kadar bir umut masasıdır. Kapı son dakikaya kadar açık tutulmalıdır. Toplu Sözleşme 20 milyonun umut bağladığı bir önemli faaliyettir.Yakışan bir zam oranının yanısıra diğer talepler de göz ardı edilmemelidir. 4 B, 4 C konusunda bir ilerleme mutlaka sağlanmalı, vergi dilimi problemi göz ardı edilmemeli, seyyanen zam isteği dikkate alınmalıdır. Uzlaşma ya da uzlaşmazlık zaptı için önümüzde 5 saat bulunmaktadır.Uzaktan telapati yerine, yüz yüze gelinerek gerekli adımlar atılmalıdır.'' dedi.

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.