Maden Mühendislerinin Kadro İsteği

Maden Mühendislerinin Kadro İsteği

KamuAjans.Com-Kamu'da pek fazla gündeme gelmemelerine rağmen varlıkları ile önemli rol oynayan maden mühendisleri hükümetten makul düzeyde talepte bulunuyor.

 Ülkemizin sessiz kamu personelleri arasında olan maden mühendisleri her ne kadar çok gündeme gelmeselerde aldıkları sorumluluk ile aslında hayatımızın önemli parçası durumdalar son yıllarda yaşanan maden kazaları ile haber bültenlerinde duyulan meslek maden mühendisliği aslında değer verilmesi gereken meslekler arasındadır.

Maden mühendisliği bölümünü bitirerek göreve hazır olan mühendis adayları hükümetin gereği kadar değer vermemesinden dert yanıyor.2 yıl için hükümetten 500 kişilik kadro talebinde bulunan mühendisler dünyanın aydınlanması için hergün yerin binlerce metre altına girerek yerine getirdikleri görevlerinin koşullarına rağmen yetkililerin hakettikleri değer vermediklerini belirtiyor.

Kamu'da maden mühendisi eksikliğine dikkat çeken mühendisler maden kazanlarının 1. sebebinin maden mühendislerinin görevinin başında olmadığı bunun sebebininde atamaların gerçekleşmemesinden kaynaklandığını açıklıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.