Koncuk'tan Mürekkepli Tepki

Koncuk'tan Mürekkepli Tepki

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ''Dünkü konuşmanla 20 milyon insan umutlanmıştı. Hani 4-5 puan artış daha istiyordun, hani kalemin mürekkebi yoktu.Ne oldu, 0.5 puan artış.'' dedi.

Kamuajans.com - İsmail Koncuk, ''0.5 puan artış en düşük memur maaşında 11.58 TL, ortalama memur maaşında 15.4 TL artış anlamına geliyor.Tüm afra tafra bunun için miydi?'' dedi.

<br />

İsmail Koncuk, ''Bak sana mürekkep fiyatlarını aşağıda göstereyim 0.5 artış mürekkep parası dahi yapmıyor. Bu kadar insanın ahını almaya değer miydi?'' diyerek tepkisini dile getirdi.

<br />

<img src="https://www.kamuajans.net/uploads/DH/DH1GOmDXoAAmW_E.jpg" width="600" height="429" alt="" /><br />

<br />

İsmail Koncuk, son olarak, ''hani 4 C'ye kadro,hani 4 B'lilerin umutları? Yazık ettin. Hakem Kuruluna gitseydin,hiç olmazsa 8 gün daha memur ve emekliyi gündemde tutardık. Biz de, en azından Hakem Kuruluna gittiler, az da olsa sendikacılığın gereğini yaptılar derdik. Keşke hayatınızda bir kere cesur olsaydınız!'' dedi.

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.