KONCUK'tan Memurların 'Açığa Alınma Yöntemine' Eleştiri

KONCUK'tan Memurların 'Açığa Alınma Yöntemine' Eleştiri

Kamuajans.com - Türkiye Kamusen Genel Başkanı İsmail KONCUK; twitterdan yaptığı paylaşımla hükumetin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL kapsamında başlattığı kamu görevlilerini açığa alma yöntemini eleştirdi.

KONCUK yaptığı açıklamada sürecin kanıtlar değil duyumlar üzerinden yürütüldüğünü bunun da doğru bir yöntem olmadığını vurguladı. Açığa alınan memurlarla ilgili mutlaka soruşturma yapılması gerektiğini doğruyu bulmak için bunun şart olduğunu aksi taktirde bu yöntemle gerçek militanları bulamayacağını söyledi. Bunun sorumluluğunun da sorumlularda olacağını sözlerine ekledi. 


Türkiye Kamusen Genel Başkanı İsmail KONCUK'un twitterdan yaptığı eleştirisel paylaşımlar;

İSMAİL KONCUK ‏@ikoncuk 

"Türkiye şuan uyguladığı yöntemle, kamuda asla gerçek militanları bulamayacaktır.Soruşturmayan sorumlular asrın hatasını yapmış olacaklardır."


 İSMAİL KONCUK ‏@ikoncuk  

"Her duyduğuna inanma,her inandığını doğru zannetme.Doğru bilgi ancak araştırarak bulunur.Açığa almalarda doğruyu bulmak için soruşturma şart"

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.