KONCUK'dan "Memura Lojman Satışına" İlginç Tepki

KONCUK'dan "Memura Lojman Satışına" İlginç Tepki

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Maliye Bakanı Naci Ağbal Orta Vadeli Programı açıklarken memurlara lojman satışı ile ilgili yaptığı açıklama Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK'u kızdırdı ve sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklama ile eleştiride bulundu.

KONCUK Twitter hesabından yaptığı açıklamada Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in altta yapmış olduğu açıklamaya atıfta bulunarak;

" Aşağıdaki cümleler Sn Mehmet Şimşek'e ait."Buçuk zammın altında kalan memur, bir de evinin altında kalsın." dese, daha anlaşılır olurdu?"


Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklamasında, "2018 yılında halihazırda hazine taşınmazlarında bir kısımla ilgili düzenlemeler yapıyoruz. Kamu lojmanlarının özellikle depreme dayanıklı olmayan eskimiş şehir merkezlerinde kalmış lojmanları satmak suretiyle bütçeye gelir elde etmek istiyoruz." demişti.

 Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK eskimiş ve deprem açısından riskli binaların kamu görevlilerine satışının uygun olmadığını dile getirdi. KONCUK; aynı zamanda memur maaş zammının da düşüklüğünü de satır arasında vurgulamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.