Kamudan İhraçlarla İlgili Yeni Bir Açıklama

Kamudan İhraçlarla İlgili Yeni Bir Açıklama

KamuAjans.Com-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Şırnak'ta gittiği 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında kamudan ihraç edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu.Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Şırnak'ta 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında görevli askerlerle kahvaltıda bir araya geldi.

KAMUDAN İHRAÇ EDİLENLER

Kamudan ihraç edilen ve görevden alınanlar ile ilgili de konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir şekilde, terör örgütlerine müsamaha yok. Şiddete müsamaha yok. İngiltere demokrasinin beşiği sayılır. İngiltere'de gençler sadece DEAŞ'ın web sitelerini ziyaret ettikleri için veya onun propagandasına alet oldukları için 9 yıla kadar hapis cezası alıyor. Yani dünyanın hiçbir demokrasisinde şiddete, geçit verilmiyor. Türkiye de vermiyor.

Çünkü terörün amacı demokrasiyi yok etmektir. Hak ve özgürlüklerin yaşanmasını engellemektir. Bugün Türkiye'de olağanüstü hal varsa hain bir darbe girişimi ve terör nedeniyle vardır. Olağanüstü hali biz asla istemeyiz. Ama işte terör, ihanet şebekeleri maalesef OHAL'i bir zorunluluk haline getirdiği için Türkiye mecbur kaldı. Bakın Fransa'da 2 tane terör olayı oldu. Fransa'da OHAL ilan edildi.

Belçika'da Amerika'da kısa bir süreliğine de olsa olağanüstü hal ilan edilebiliyor. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum yapılan yanlışlıklar varsa düzeltilir. Zaten sonraki KHK'larda yapılan yanlışlar düzeltildikçe geri işe iadeler söz konusu oldu. Başbakanlıkta bir komisyon var. Bu komisyon bütün iddiaları değerlendiriyor. Son çıkan bir KHK ile yargı yolu açıldı" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.