Kamuda İhraçlar Devam Edecek Mi ?

Kamuda İhraçlar Devam Edecek Mi ?

KamuAjans.Com-Başbakan Binali Yıldırım, "15 Temmuz'u yaşamış bir ülke olarak, kamu kurumlarının içerisine yuvalanmış, bütün kurumların sistemini adeta zehirlemiş bir alçak örgütün oluşturduğu mikropları hala temizleyebilmiş değiliz, bunun için gayret ediyoruz. O yüzden de bürokraside, kollukta, yargıda, askerde hala bu temizlik harekatı devam ediyor, bir müddet daha devam edecek." dedi.

Yıldırım, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İhracat Zirvesi 2016'da yaptığı konuşmada, ister siyasette, ister ticarette, milletine güvenenin, güç alanın mutlaka kazanacağını söyledi.

"Sırtını şu veya bu örgüte dayayan, şu veya bu devletin yönlendirmesiyle hareket edenler hem siyasette hem ticarette kaybetmeye mahkumdur." diyen Yıldırım, ekonominin, gelişmenin olmazsa olmazını güven ve istikrar şeklinde açıkladı.

Yıldırım, güven ve istikrarın olmadığı ülkelerde ekonominin gelişmeyeceğini, toplumsal huzur ve kardeşliğin olmayacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Burada bazı arkadaşların kötümser bir ruh halini gördüm. Bu durum doğrusu bizim ülkemiz için hak ettiğimiz bir durum değildir. Şunu kabul etmemiz lazım, büyük bir darbe belasından kurtulduk. Kolay bir iş değil, tanka, topa, tüfeğe, uçağa, helikoptere karşı hiçbir silahı olmayan, iman gücüyle, vatan gücüyle karşı koyan bir milletin zaferiydi 15 Temmuz gecesi. Çok büyük bir zaferdi. Gelecek için, bayrak için, çocuklarımız için meydanlara inen, canını seve seve veren şehitlerimizi şükranla, rahmetle anıyorum. Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Gerek vatan savunmasında, gerekse demokrasi ve özgürlük mücadelesinde bu kahramanlarımız, bu ülkenin daha huzurlu, güvenli olması için onlar gereken her şeyi yaptılar." 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.