Kamuda Çalışan Hac Adaylarına Ek Olarak 20 Gün Ücretsiz İzin

Kamuda Çalışan Hac Adaylarına Ek Olarak 20 Gün Ücretsiz İzin

Kamuajans.com - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, ''776 maddeden oluşan bir teklif maddesiyle karşı karşıyaydık. 440'ı ile müzakerelerimizi gerçekleştirdik. 258 tanesi ile uzlaştık. Bu bugüne kadar ki en büyük uzlaşma rakamıdır.'' dedi.

Kamuajans.com - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, ''Öğretim yılına hazırlıkta verilen ödeneklerde ciddi artış gerçekleştirdik, yeni kurulan üniversitelere, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde çalışanlara ilave tazminat ekledik, 4C ve geçici personellere yapılan ek ödemelere ilaveler gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimize de destekler verdik. Kamu konutlarında engelli kamu görevlilerinin yararlanması gibi. Engelli çocuğu bulunan kamu çalışanlarımızın engelli çocuk yardımına önemli bir artış oldu.'' dedi.

<br />

Bakan Jülide Sarıeroğlu, ''Kreş imkanlarının geliştirmeye çalıştık. Arazide çalışan kamu görevlilerine yönelik, vergi daireleri gibi yoğunlukta çalışan vatandaşlarımıza önemli düzenlemeler hazırladık. Bayram ve özel günlerde mesai yapan memurlarımızın mesailerini artırdık. Bunun gibi birçok kamu kuruluşlarında görev yapan kardeşlerimiz için önemli düzenlemeler söz konusu. Helal Gıda Sertifikalı ürünlerimizi ilk defa kamu kuruluşu yemekhanelerimizde özendirilmesi, kullanılması söz konusu.'' dedi.

<br />

Bakan Jülide Sarıeroğlu, ''Hac göreviyle ilgili olarak önemli bir yüküm koyduk. İzni kalmayan izinlerini kullanmış olan kamuda çalışan hac adaylarına ek olarak 20 gün ücretsiz izin verdik. 21 gündür yürüttüğümüz müzakerelerimiz bütün 80 milyon vatandaşımıza dokunacaktır.'' dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.