Kahveci'den Milletvekili Kalaycı'ya Teşekkür

Kahveci'den Milletvekili Kalaycı'ya Teşekkür

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Milliyetçi Hareket Partisinin 3600 ek gösterge vaatlerini de kapsayan Kanun Teklifi'' ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Bunun üzerine Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'nın TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı kişisel twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile değerlendirdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Kamu çalışanlarının ek göstergelerinin yükseltilmesi ile ilgili kapsamlı çalışmamızı TBMM’ye kanun teklifi olarak sunan bugünde yaptığı açıklamayla konunun takipçisi olan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Mv. Sayın Mustafa Kalaycı’ya tüm kamu çalışanları adına teşekkür ederim. Ek gösterge konusunda TBMM ve diğer tüm platformlarda demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.