Gri Memurluk Geliyor

Gri Memurluk Geliyor

KamuAjans.Com-Fetö örgütünün kamudaki kollarına yönelik operasyonlar devam ederken hükümetten bu memurlar için çalışma yürütülüyor.Hükümetin açığa alınan memurlara yönelik yaptırımları olacağı bilinirken bu yaptırımlardan biride gri memurluk olarak medyaya yansıdı.

 Fetö örgütünün kamudaki kollarına yönelik operasyonlar devam ediyor.70 bin civarında memur açığı alınırken bir çoğunada soruşturma açıldığı belirtildi.70 bin civardında kamu personelinin görevden uzaklaştırılması ile kamuda açık oluşacağı sorularına hükümetin yanıtı gecikmedi bu memurların bazılarının görevden uzaklaştırılacağı bazılarının ise görevlerine iade edilecekleri belirtilirken açığa alınıp delil yetersizliğinden göreve iade edilecek memurları farklı kategorilendirileceği düşünülüyor.

Medyaya yansıdığı kadarıyla görevden uzaklaştırılan daha sonrasında cezai işlem uygunlamayan memurlar görevlerine iade edilecek.Bu durumun belli olması adına memurlar gri memurluk olarak adlandırılan ayrı kategoriye alınacağı konusu konuşuluyor.

Daha önce böyle bir uygulama olacağını belirten yetkililer şuan için henüz uygulama aşamasına geçmiş durumda değil soruşturmanın kapanması ile birlikte konunun netlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.