Ek Gösterge Bütün Kamu Görevlileri İçin Yeniden Belirlenmelidir

Ek Gösterge Bütün Kamu Görevlileri İçin Yeniden Belirlenmelidir

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, tüm kamu görevlilerinin merakla beklediği ek gösterge düzenlemesi hakkında önemli uyarılarda bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Türkiye Kamu-Sen olarak ek gösterge sorununun yalnızca belli unvanları kapsamadığını, bütün kamu görevlilerinin ek göstergelerinin yeniden düzenlenmesi ve var olan hiyerarşik sorunların ve adaletsizliklerin giderilmesi gerektiği düşüncesindeyiz.

Bu çerçevede, bütün kamu görevlilerini kapsayan, idarecilerle ilgili ek gösterge sorunlarını çözen, unvanlar arasındaki eşitsizlikleri gideren ve herkesin faydalanacağı bir ek gösterge sistemi üzerinde yaptığımız kapsamlı çalışma, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından temel alınarak kanun tasarısı haline getirilmiştir. Türkiye Kamu-Sen’in çalışmaları baz alınarak hazırlanan teklif TBMM gündemindedir. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.