Cumhurbaşkan'ımız Memurların İzin Yasağı Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkan'ımız Memurların İzin Yasağı Hakkında Konuştu

KamuAjans.Com-TRT'de canlı yayınlanan programda merak edilen soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memurların kaldırılan yıllık izin yasağına değindi.

 4 ağustos tarihinde TRT'de yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair bir çok sorunun yanıtı verdi.15 temmuz darbe girişimi sonrası yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkan'ına yöneltilen en önemli soruların başında memurların yıllık izin yasağının ne zaman kaldırılacağı konusuydu.

Yıllık izinlerin kaldırılması konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Cumhurbaşkan'ı normalleşme sürecine girildiğini belirterek memurlarımıza durum normale döndüğünde işaret edeceklerini açıkladı.7 ağustos pazar günü düzenlenecek olan İstanbul Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nin normalleşme sürecinin başlangıcı olacağı yönünde bir çok kesimin ortak fikir hakim durumda pazar günü gerçekleştirilecek olan miting sonrasında Türkiye'nin normalleşme sürecine gireceği ve pazartesi farklı bir güneş başlanacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.