Bozdağ'dan KHK Açıklaması

Bozdağ'dan KHK Açıklaması

Kamuajans.com - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı açıklamalarda bulundu. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yeni KHK çıkacak mı sorusunu cevapladı.

Kamuajans.com - Yeni KHK ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. Önümüzdeki günlerde yeni KHK çıkacaktır. Hem tedbir hem de düzenleme kararnamesi olmak üzere 2 kararname yayınlayacağız.


İşte yeni KHK'ya dair açıklama:

Murat Pazarbaşı- Cnntürk: Yeni KHK çalışması olduğunu biliyoruz. İçeriğine yönelik bazı bilgiler var. Bu KHK'da TSK'dan yeni ihraçlar ve göreve iadelerin olacağı belirtiliyor. Bunun muhtevası hakkında bilgi verir misiniz?

Bekir Bozdağ- Hükümet Sözcüsü : Bakanlar Kurulunda, yeni bir KHK çalışması değerlendirildi. Önümüzdeki günlerde yeni kanun hükmünde kararname çıkacaktır.

Hem tedbir hem de düzenleme olacak. İki ayrı kararnameyi yayınlayacağız. Muhtevasını yayınladığımızda görürsünüz. Şimdiden onun detaylarını burada vermek istemem 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.