Bayram İkramiyesi Memurun Da Hakkı

Bayram İkramiyesi Memurun Da Hakkı

Kamuajans.Com – Kamu çalışanlarının bayram ikramiyesi talepleri devam ediyor. Yaklaşık 12 milyon emekliye Kurban ve Ramazan Bayramları öncesi 1000'er lira verilen bayram ikramiyesi toplumda memnuniyetle karşılanmış, kamu sendikaların yaptığı açıklamalarda ikramiye almayan grup olarak memurlara da ikramiye verilmesi gerektiği ifade edilmişti.

 Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan memurlara ek göstergenin takipçisi olacaklarını ifade ettiği açıklamasından sonra yaklaşan bayram nedeniye 'Bayram öncesi memurlara da ikramiye verilmelidir' dedi.


ENFLASYON MAAŞLARI ERİTTİ

Şahindoğan açıklamasında enflasyon karşısında eriyen maaşlarla memurların ekonomik yönden zor durumda olduğunu ifade ederek bir çok memurun kurban kesemeyeceğini söyledi.

"BAYRAM İKRAMİYESİ MEMURUN DA HAKKI !"

Ramazan Bayramı öncesi emeklilerimize verilen ve büyük ekonomik zorluklar içindeki emeklilerimize bir nebze nefes aldıran Bayram ikramiyesi Kurban bayramı öncesi memurlarımıza da verilmelidir.


"HAKKANİYETİN GEREĞİ YAPILMALI"

"Memurlarımız da enflasyon karşısında eriyen maaşlarla ekonomik yönden zor durumdadır.Bir çok memur kurban kesemeyecektir.Bayram ikramiyesi ile onlara da nefes aldırılmalı, hakkaniyetin gereği yapılmalıdır." dedi.

3600 EK GÖSTERGE İÇİNDE ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan 5 Ağustosta açıklamalarda bulunmuş ve "3600 ek gösterge başka bahara kalamaz!" diyerek memurların heyecanla beklediği ek gösterge düzenlemesinin bir an önce hayata geçirilmesini talep etmişti.

Ek gösterge 100 günlük eyelem planında yer almamıştı. Şahindoğan açıklamasında "En azından bir takvim açıklanmalı ve kamu çalışanı önünü görmelidir.Türk Eğitim Sen bu konunun takipçisidir.Düzenlemeyi bekleyen kamu çalışanının sesi olmaya devam edecektir."

"Türk Eğitim Sen olarak bu haklı talebimizi her platformda dillendirmeye ve bu hakkı alana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz"demişti.

Hükümete çağrı! '3600 ek gösterge başka bahara kalamaz' haberi için tıklayınız

SGK Rehberi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.