Başbakan'dan Memurlarla İlgili Açıklama

Başbakan'dan Memurlarla İlgili Açıklama

Kamuajans.com - Başbakan Binali Yıldırım, Memur-Sen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılan görüşmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - Başbakan Binali Yıldırım, "Memursen ve Çalışma Bakanı ile bir görüşme yapacağınızı öğrendik. Detay alabilir miyiz?" sorusuna ise Yıldırım, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız bir süreden beri memurlarımız adına toplu sözleşmeleri muhattaplarıyla sürdürüyor. Pazaresi gece yarısına kadar süre var. Mutabakat sağlanırsa sözleşme imzalanmış olacak. Sağlanamazsa hakem kuruluna gidilecek. Hakem kurulu bir kara verecek ve karar uygulanacak. Ümit ederiz ki hakeme gerek kalmadan makul düzeyde anlaşma sağlanır. Memurlarımızı, çalışanlarımızı enflasyonun altında bir ücrete mahkum etmeyeceğiz. Enflasyon kayıplarını vereceğiz bir takım yan imkanlarla bunun üzerinde bazı imkanları sağlamış olacağız" dedi.

<br />

"Diyanet İşleri Başkanılğı koltuğu boş biri bir atama yapıldı mı bir isim belirlendi mi" sorusuna ise Yıldırım "Adayın var mı? Atanınca herkes zaten öğrenecek" dedi. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.