Arıza Hesap Makinasında Değilmiş

Arıza Hesap Makinasında Değilmiş

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabından Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığı bir açıklamayı değerlendirdi.

Kamuajans.com - Başbakan Yıldırım'ın,"MEMURLARIMIZI ÇALIŞANLARIMIZI ENFLASYONUN ALTINDA BİR ÜCRETE MAHKUM ETMEYECEĞİZ” demesi üzerine İsmail Koncuk, ''İşte asıl hata bu anlayıştır.'' dedi.

<br />

İsmail Koncuk açıklamasının devamında ''Enflasyon oranında zam sıfır zamdır. Başbakan'ın açıklaması memura hakem kurulunu işaret etmektedir.Hakem kurulunda son söz yine hükümetindir. Önümüzde kamu işçilerinin Toplu Sözleşme sonuçları dururken, 20 milyon insanı, adeta görmezden gelmek kabul edilemez. Çıta bellidir Memura hakem kurulunu işaret etmek ise, ne yaparsanız yapın, söz de, karar da bizim, demektir. Demek ki, arıza HESAP MAKİNASINDA değilmiş. Sn. Başbakan, karar sizin olabilir. Biz de diyoruz ki, memur ve emekliyi bu kadar ezmeyin,netice de 2019'da söz de, karar da bizim olacaktır. Bunları size, hesap makinaları ile kavga edenler söyleyemez, onların sırtında yumurta küfesi var. Bizim sorumluluğumuz ise, memurlaradır. Sn Başbakan, bir açıklayın anlayalım.Kamu işçisine %12.5, ek ödemeye 250, + 90, memur ve emekliye %3+3. 20 milyon insan saygı bekliyor! Don Kişot misali, sorumlular yerine yel değirmenlerine saldıranlar, neymiş, demek ki arıza HESAP MAKİNASINDA değilmiş. Biraz yürekli olun!'' dedi.

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.