Ali Yalçın'dan 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Ali Yalçın'dan 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Kamuajans.com - Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kişisel twitter hesabından 3600 ek gösterge konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Kamuajans.com - Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''Cumhurbaşkanımız tarafından deklare edilen 3600 ek gösterge vaadi, beklentilerin karşılaması boyutuyla önemli olmakla birlikte kapsam noktasında giderilmesi gereken bazı eksiklikler içermektedir. 

<br />

Başta Yardımcı Hizmetler Sınıfı personeli olmak üzere ek gösterge konusunda mağduriyeti ve beklentisi bulunan bütün kamu görevlilerini memnun edecek düzenleme seçimden hemen sonra ivedilikle yürürlüğe konulmalıdır.Bu konu şimdiden yetkili konfederasyonla birlikte çalışılmalı.

<br />

Kamu görevlilerinin ek göstergelerinin artırılmasına ilişkin vaadin en kısa sürede ve en geniş kapsamla ve beklentileri karşılayan oranlarla hayata geçirilmesinin takipçisi olacağız.'' dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">Kamuajans.com</a> - özel haber

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.