Ali Yalçın'dan Temmuz Zammı Öncesi Önemli Açıklamalar

Ali Yalçın'dan Temmuz Zammı Öncesi Önemli Açıklamalar

Kamuajans.Com – Memur Sen Birleşmiş Milletler nezdindeki daimi Büyükelçilikte düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye delegasyonu olarak bir araya geldi. İftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Ali Yalçın'ın açıklamaları;

Memur-Sen İstanbul İl Temsilciliğimizin organizasyonuyla İstanbul şubelerimizin yöneticileriyle bir araya geldiğimiz "Teşkilat Buluşması" lider kadromuzu bir araya getirdi

Emeğin,alınterinin,adamlığın ve adanmışlığın kendisi olan teşkilat yöneticilerimizle gündemi değerlendirdik

Türkiye'nin istikrarsız yönetim geçmişi en fazla çalışma hayatını vurdu. Çalışma hayatı ne gördü ise istikrarın olduğu dönemde gördü. Biz memurlar olarak "Bir sonraki ay memura maaş olarak verilecek para kasada yok" denildiği günü, IMF'yi, Cotarelli'yi çok iyi biliyoruz.

Kamu görevlileri olarak Toplu Sözleşme Hakkımızı aldığımız tarihten bu yana 4 Toplu Sözleşme gerçekleştirdik. 260 Kazanımı imza altına aldık.

2002'de 570 TL olan en düşük Memur Maaşı mücadelemizle 16 yıl içinde; bu Temmuz'u baz alırsak 3.054 TL'ye yükselmiş olacak.

Mücadelemizle kadın çalışanların izin süreleri, yarı zamanlı çalışma süreleri, doğum yardımları gibi bir çok konuda haklarını genişlettik ve önemli mesafeler kaydettik. Emekli ikramiyesini, toplu sözleşme ikramiyesini artırdık.

Ülkenin Köklü Sorunları 16 Yılda Tarih Oldu.

Üniversite önlerinde dram bitti.İkna odaları garabeti gitti.Kamusal Alan yalanı buharlaştı.12 Yaşına kadar çocukların camiye gidişine konulan barikat kalktı.Eğitimdeki vesayet Milli Güvenlik Dersi tarih oldu.Hac İzni geldi.Cuma Namazı izni geldi. Kurumlara mescit açma izni geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.