3 Milyon Memurun Günahı Ne?

3 Milyon Memurun Günahı Ne?

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kişisel twitter hesabından vergi dilimi, bayram ikramiyesi, 3600 ek gösterge ve kadro konularına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Türkiye Kamu-Sen olarak memur paketi konusunda ısrarcıyız. Bu pakette ücretlerin arttırılması Çalışanların tüm ödemelerinin emekliliğe esas hale getirilmesi var. Bunu istiyoruz çünkü çalışanlar emeklilikte rahat etmeliler. Vergi dilimi memurlar için yüzde 15 olarak sabitlenmeli.

İsçiler alıyor fakat memura gelince bayram ikramiyesi yok. 3 milyon memurun günahı ne, neden bayram ikramiyesi almıyor ? Bu talebimizin kabul edilmesini istiyoruz.

3600 ek gösterge konusunda sabır taşına döndük. 1.5 yıldır bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği sözün yerine getirilmesini bekliyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak kapsayıcı bir 3600 düzenlemesinin geciktirilmeden hayata geçirilmesini istiyoruz.

Hizmetli arkadaşlarımız var kamuda 115 bin kişiler. Lise, ön lisans, lisans ve yüksek lisans diploması olan arkadaşlarımız var. Talepleri memurluk kadrosu. Bir kararnameye ile hizmetlilere memurluk kadrosu verilmelidir. Sorumlulukları var ama kadroları yok. Bu böyle devam edemez.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.