28 Mart 2018 Tarihli Bazı Bakanlıklara Ait Atama Kararları

28 Mart 2018 Tarihli Bazı Bakanlıklara Ait Atama Kararları

Kamuajans.com - Başbakan Yardımcılığı ile Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları 28 Mart 2018 Tarihli ve 30374 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlandı.

Kamuajans.com - Türkiye Komür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Serhat Köksal atandı. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Gökhan Karasu atandı.

<br />

Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Siirt İl Müftüsü Faruk Arvaş, Balıkesir İl Müftüsü İbrahim Öçüt, Iğdır İl Müftüsü Cüneyit Kulaz, Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındılar.

<br />

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bengül Gökcan Bülbül başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

<br />

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Fikret Büyüksoy atandı.

<br />

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Bilal Curabaz başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

<br />

Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sami Gürbüz başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

<br />

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik atandı.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/28_MART_2018.pdf"><strong>KARAR</strong></a><br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.