2018 Memur Emekli Ve Taşeron İçin Geçecektir

2018 Memur Emekli Ve Taşeron İçin Geçecektir

KamuAjans.Com – Siyasi iradenin uyguladigi ücret politikasi nedeni ile, kamu çalışanları emekli ve taşeron çok zor sartlarda hayatlarini idame ettirmektedirler. yapilan zamlar yüzdelik oranda oldugundan az ücret alana az zam, çok ücret alana çok zam politikasi çalisanlari arasindaki çalisma barisinin bozulmasina zemin hazirladigi görülmektedir.Kamu çalisanlari ve emeklileri geleceklerini bankalar ipotek altina almistir. gelecegi karanlik bir topluluk meydana getirilmiştir.

TÜRKİYEDE Kamu Çalışanlarının %70i yoksulluk sinirinda emeklilerin ise % 85 açlık sinirinda ücret aldiklarini tesbit etmis durumdayiz.Böyle bir toplumda huzurdan,baristan adaletten bahsetmek mümkün degildir diye düsünüyoruz.ülkemizin öz kaynaklari nufusumuzun bes katini hatta on katini refah içinde yasatacagi kanisi herkes tarafindan bilinmektedir.su anki tabloya baktigimizda insanlarimiz sikinti içinde yasadigini görecegiz. bunun tek sebebi siyasetcilerimizin yönetimdeki yanlışları politikaları oldugu düsüncesindeyiz.

Çalisanlarin haklarini aramak ve korumak ilkesi ile kurulan Sendikalar en az siyasi partiler kadar siyasetin içinde yer almaktadirlar. Asiri Politize olan Sendikalar görevlerini unutarak ideolojik bagi olan partilerin arka bahçesi konumuna gelmislerdir, bu tablo içinde Mevcut Sendikalarin hak aramasi söz konusu bile olamayacaktir. Buna karsin Her siyasi parti kedi ekseninde bir sendika olusturmustur,Kamu çalisanlarinin gelecegi Siyasi iradelerin iki dudagi arasinda kalmistir.Demokratik ve hukuk ülkesi olan ülkemizde hak aramak zorlastirilmistir. Resmi makamların 'Sendikaları gerektigi kadar muhatap almadiklari görülmektedir. Sendikalar hiç bir kurumun yada kişilerin himmetine ihtiyaç duymamaktadır. Sendikalar Demokrasinin gereksinimi sonucu ortaya çıkmıştır

KAMU ÇALIŞANLARI HAK SENDİKALARI KONFEDERASYONU ülke ve çalisanlarin

meselesine her zaman duyarli davranarak onurlu bir durus göstermistir, göstermeye de devam edecektir. daha insani ve daha onurlu bir yasam için mücadeleye devam etme sözü vermistir.HAK-SEN sadece memurun arka bahçesi olacaktir. ilkesi TÜRK DEVLETİNİN MÝLLETİ İLE BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ 'ilkesi olmustur amaci ,çalisanlarin refah düzeyini üst düzeylere çikaracak bir sendikacilik anlayisi olacaktir.HAK-SEN yüde yüz bir sivil toplum örgütüdür.Mevcut etkili ve yetkili sendikalar,siyasetin sag yada sol tandaslarinda yer aldiklari görülmektedir.bizim amacimiz kamu çalisanlarinin dag gibi büyüyen sorunlari ve ülke meselelerine proje üretmek ilkesi olacaktır.Şu anki Ülke gündemini isgal eden konularla ilgili elbette söylececek bizimde sözümüz olacaktır. Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet.Tek Devlet

kurumlarin bir birine güç denemesi yaptigi su günlerde insanlarimiz kafa bulanikligi yasamaktadir. iyi ve kötünün seçilemedigi bu zaman diliminde zihni net projesi etkili HAK-SEN yöneticileri ve üyeleri her zaman ülkesinin hadimi olacaktir.


Abdullah PEKER

Ulastirma ve Demiryolu Çalisanlari Hak Sendikası

Genel Başkanı  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.